Operator menglijnen (m/f/d)

Vanwege een gezonde groei zijn wij op zoek naar een ervaren en zelfstandige

Operator menglijnen (m/f/d)

Standplaats: Schiedam (Full time – Vast dienstverband)

Klasmann-Deilmann Benelux B.V. is onderdeel van Klasmann-Deilmann GmbH, een wereldwijde leverancier van grondstoffen, substraten en pluggen voor de professionele tuinbouw en boomkwekerij. De organisatie beschikt over meerdere veenderijen en productielocaties in Europa.

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag als procesoperator in een jong team op een productielocatie waar substraten op basis van organische materialen (potgrond) geproduceerd worden. Je maakt gebruik van een productie-installatie en hulpmiddelen, zodanig dat de gevraagde hoeveelheden volgens voorgeschreven specificaties en conform planning worden opgeleverd. Vanaf het moment dat de grondstoffen binnenkomen tot het moment waarop de substraten per as verladen worden bewaak je de kwaliteit en indien nodig grijp je in. Kleine onderhoudswerkzaamheden aan de menglijnen voer je zelfstandig uit.

Wij vragen van jou

Een enthousiaste operator met verantwoordelijkheidsgevoel, stressbestendig en flexibel inzetbaar. Je bent een echte teamspeler en profileert je, mede door jouw kennis en ervaring als een ware mentor binnen het team.

Wat bieden wij jou?

Een veelzijdige, afwisselende full time functie binnen een professionele en informele organisatie, waarbinnen innovatie en kwaliteit voorop staan. Korte lijnen zorgen ervoor dat er snel geschakeld wordt en zijn een stimulans voor eigen initiatief. De informele en open werksfeer draagt bij aan een prettige omgang met collega’s waarbij persoonlijke ontwikkeling
wordt gestimuleerd.

Solliciteren?

Kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan?
Stuur je C.V. dan naar of bel naar 010-8511102. Reageer zo spoedig mogelijk, maar voor 30 september 2021.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Please send your application only via our application portal.

Job advert | PDF | 310 KBPrivacy statement