Medewerker Binnendienst met Commercieel Inzicht (m/f/d)

Vanwege een gezonde groei zijn wij op zoek naar een ervaren en zelfstandige

Spin in het web:
Medewerker Binnendienst (m/f/d)
met Commercieel Inzicht

Standplaats: Schiedam (Full time – Vast dienstverband)

Bol Peat B.V., onderdeel van Klasmann-Deilmann GmbH, is een wereldwijde leverancier van grondstoffen voor substraten. Voor de levering van veengrondstoffen beschikken we over meerdere veenderijen. Daarnaast zijn we actief in kokosproducten, houtvezel, compost en andere hernieuwbare grondstoffen voor de substraatindustrie.

Wat ga je doen?

Met uiterste precisie verzorg je de orders van de leverancier tot aan de klant. Je ondersteunt de buitendienst bij de handel door deze orderafhandeling en het daarbij behorende vastleggen van de data. Je bent een vraagbaak voor onze in- en externe klanten. Daarnaast beheer je het kwaliteitszorgsysteem van RHP (kwaliteit) en RPP (duurzaamheid).

Wij vragen van jou

Een enthousiaste en verantwoordelijke medewerker die stressbestendig en flexibel inzetbaar is en die goed in teamverband kan werken. Je hebt een HBO opleiding afgerond, beheerst de Engelse taal en hebt kennis en interesse in het automatiseren/digitaliseren van administratieve processen. Je weet ons te verrassen met jouw gevoel voor verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid.

Wat bieden wij jou?

Een veelzijdige, afwisselende full time functie binnen een professionele en informele organisatie, waarbinnen innovatie en kwaliteit voorop staan. Korte lijnen zorgen ervoor dat er snel geschakeld wordt en zijn een stimulans voor eigen initiatief. De informele en open werksfeer draagt bij aan een prettige omgang met collega’s waarbij persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd.

Solliciteren?

Kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan?
Stuur je C.V. dan naar of bel naar 010-8511102. Reageer zo spoedig mogelijk, maar voor 1 september 2021.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Please send your application only via our application portal.

Job advert | PDF | 592 KBPrivacy statement