Accountmanager Zuid Nederland

Voor Klasmann-Deilmann Benelux zoeken wij een gedreven:

Accountmanager Zuid Nederland

Klasmann-Deilmann is dé toonaangevende bedrijvengroep in de internationale substraatindustrie, met talrijke verkoop- en productiebedrijven in Europa, Azië en Amerika en een netwerk van verkoop- en productiepartners op alle continenten. Overal dienen onze substraten als cruciale basis voor de teelt van fruit, groente, kruiden, vaste planten, bomen en heesters. Deze helpen het succes van onze partners en klanten in de commerciële tuinbouwsector te garanderen en vormen een integraal onderdeel van de waardeketen in de voedingssector. De strategische focus van onze ¬firma, een middelgroot familiebedrijf, is uitermate toekomstgericht. Omdat wij graag de meest succesvolle en duurzame producent van kweekmedia willen blijven, bouwen we resoluut voort op de voorsprong die we hebben bij de ontwikkeling en het gebruik van herwinbare grondstoffen, baanbrekende substraatmengsels en innovatieve oplossingen voor de commerciële tuinbouw.

Wat ga je doen:

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de klanten van Klasmann Deilmann Benelux in Zuid-Nederland en voor het acquireren van nieuwe klanten in deze regio, verhouding 70/30. Met de uitbreiding van de productiefaciliteiten op onze locatie in Duiven is er een nieuwe markt ontstaan voor het aanbieden van substraten met een hoog aandeel hernieuwbare grondstoffen in deze regio, die verder uitgebouwd dient te worden.

Wie zoeken wij?

We zoeken de accountmanager die affiniteit heeft met teelt en energie krijgt van samen met zijn klanten de substraten en andere producten van Klasmann Deilmann door te ontwikkelen met als doel de teelt te optimaliseren. Je bent doortastend en weet mensen te overtuigen. Je hebt dagelijks contact met je collega`s om te sparren maar vindt het geen probleem om zelfstandig aan de slag te gaan.

Wat neem je mee:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Klantgerichte werkwijze
  • Commerciële drive
  • Enige kennis van teelt
  • Affiniteit met substraat is een pré
  • Netwerk in de zacht fruit sector is een pré

Wat bieden wij?

Een afwisselende en zelfstandige functie waar vanuit een solide basis met een duidelijke visie verder aan de groei van Klasmann-Deilmann Benelux gewerkt kan gaan worden. Salaris en arbeidsvoorwaarden sluiten aan op kennis en ervaring in combinatie met de zwaarte van de functie. Een gepassioneerd en gezellig team, telefoon, laptop en een auto van de zaak horen bij deze functie.

Ben je geïnteresseerd?

Neem contact op met fons van Nierop voor het maken van een afspraak. In gezamenlijk overleg kan het doen van een assessment onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Mocht je naar aanleiding van bovenstaand vragen hebben neem dan contact op met Fons van Nierop 06-35121695